АХ ТЕЗИ „МРЪСНИ КОМУНИСТИ“!

 АХ ТЕЗИ „МРЪСНИ КОМУНИСТИ“!

Ние не ги молехме, а те строяха за нас санаториуми, и училища, и детски градини, и заводи! „ГАДОВЕ“! Представяте ли си как ни караха безплатно да се лекуваме? Безплатно ни караха и да се учим, И на всичко отгоре пращаха родителите ни в платен отпуск. „МРЪСНИЦИ“! Ами 8 часов работен ден си беше подигравка направо! И мислеха даже да намалят пенсионната възраст! Добре че не успяха! Тези „паразити“ ни караха да се занимаваме със спорт.

Даже и организирани туристи имаше. Комунистите се гавреха с народа! Апартаменти безплатно от предприятията даваха. Цената на тока и водата им бяха смешни! Бензина стотинки, а нафтата без охрана в цистерни седеше по гарите. Хитри комунисти „долни“! Даже и терористи и бандити нямаше.

Сигурно не им е било интересно да живеят в такава свобода. „Подли“ комунисти! В който и град да отидеш все работа ще си намериш. Даже и купони за стола ще ти дадат. Децата изпращаха на лагери на море или планина тези „гадове“.

И „тъпите“ комунисти даваха ордени не на олигарсите, а представете си на някакви краварки, шивачки, шлосери. Вкараха неграмотните в училищата. Вкараха електричество по селата и индустриализираха страната! Тоя ток изкриви зрението на хората. Сега щяха да са си на свещи още. А те? Десетки електроцентрали построиха. Мръсници. Превърнаха селска България в индустриална. Тези „подли комунисти“ поощряваха младите семейства и народа стана 9 милиона.

Не може никой да ги разбере тези комунисти „мизерни“ – защо направиха такава държава никому не нужна? Само за 40г при това …….. с една дума „задници“!

Я вижте как за 31 г. само успяхме да се върнем там където сме били. Роби, клошари, мизерници……..

1