В Хърватска: след земетресението, ковида изчезна внезапно!

 В Хърватска: след земетресението, ковида изчезна внезапно!

Със случилото се разорително земетресение в Хърватска лъснаха отчайващи (за спасителите) неопровержими факти:

1. “Препълнените“ болници, пред колапс, с “преуморените“ лекари приеха хиляди ранени без проблем! И продължават да работят!

2. Всички тези хора, нуждаещи се от медицинска помощ я получиха без да е необходимо да си правят тест преди това! Няма регистрирани нови “огнища“.

3. Без питане отпадна забраната за пътуване по празниците. Правителството само констатира факта и го прие.

4. Хората останали без домове бяха настанени по училища, общ.сгради и т.н, по 100, 200 в едно помещение. Да напомня, нали не можеше да сме повече от 6 …

5. Хиляди хора (самостоятелно и доброволно)от цялата страна са на пострадалите места, почистват улиците, помагат с каквото могат…. това никой не възпрепятства, точно обратното.

6. Маските, особено на пострадалите места изобщо изчезнаха. Носят ги само лекарите, , и ….. журналистите …😉На фона на всичко това бройките ….. падат!!!🤪По лицата на властимащите ясно се чете паника, конфуз и откровен страх!

Върха на наглостта беше, когато притиснати от неудобството и невъзможността да обяснят изброеното, обявиха, че щели да се организират и да ваксинират първо хората на най-пострадалите места… Разбира се, това намерение беше “забравено“ веднага, защото тук атмосферата е наистина взривоопасна и само малка искра трябва за да гръмне ….

Из мрежата: Мариана Иванова

1