Може ли БКП 1 да свали БКП 2?

 Може ли БКП 1 да свали БКП 2?

Празни хора, искат да ме убедят по всякакви начини и форми, че БКП 1 /разбирайте БСП/, единствена може да свали БКП 2 /разбирайте ГЕРБ/! Не с рогата напред, господа другари.


Звучи почти реално, но само за човек на когото му липсва едното мозъчно полукълбо. Ако БКП-то така „сваляше“ своите, нямаше да сме на този хал повече от половин век. Столетницата ни днес, другари и другарки, се представлява от олигарх Гергов, олигарх Овчаров, олигарх-енергетик Добрев и много други крадливи наши другари, все партийни шефчета и гешефтчета. Не се представлява от милион заблудени души, жертви, които предпочитат да живеят в своето въображение и никога в реалността. На такова поведение са научени от партията майка – кротко стадо, което ни за стригане става, ни за месо. Казвам го с болка и тъга, защото зная цената на всеки човешки живот.


Така няма да се разберем господа другари, първо парите на масата и искане на прошка за погиналите без време ограбени хора, след това всичко останало. Помним и други работи, но има място и време да си ги припомняме. Идат избори. Със социално загрижени олигарси няма да стане вашата.

Николай Марков

1