Обрат! След два дни почивка Босия е качил 10 килограма

 Обрат! След два дни почивка Босия е качил 10 килограма

Босия да внимава какво пише, че написаното работи срещу самия него и накрая наистина ще го въдворят в психиатрична клиника.

Протестиращият  Николай Колев- Босия в петък извести, че в събота и неделя няма да излиза от дома си, защото е пълен с течности и трябва да ги изхвърли. Днес отново е във форма и излиза на протест.

Ето какво  е написал в блога си тази сутрин:

„Днес отивам на протест. Кръвното ми е 109/61. Пулс-93. Тежа 77,9 кг. Днес ще мине мой познат лекар да ми измери кръвната захар. Ще ви я съобщя допълнително. По повод това, което пролича от думите на лицето Караянчева мога да и кажа, че съветниците и са тъпи и неефективни. Моите приятели и тези, които сега са около мен многократно ми предлагаха да спра гладната стачка, като я продължат те щафетно, но аз съм категоричен. Вероятно вече са започнали да правят психологически профили на хората около мен, но това няма да им помогне.ТЕ НЕ МОГАТ ДА БЪДАТ ОБВИНЕНИ В ПОДСТРЕКАВАНЕ КЪМ САМОУБИЙСТВО, както се опитват да нагласят нещата. Оставям да довърша след като се върна от протеста”.

….

В събота данните бяха други:

„Ден 25-ти.Днес и утре от моя страна няма да има протести. Нуждая се от малко почивка. Днес кръвното ми налягане е 110/68. Пулс-95 . Тежа 68 кг. Пълен съм с течности. Трябва да изгоня по-голямата част от течностите, за да не натоварвам сърцето. Обадиха ми се, че пред парламента има много полиция. Да не би да са излезли да протестират? ТЕ вече се страхуват от собствената си сянка”.

….

ИЗВОДИТЕ

Долната граница на кръвното  е паднала, но така се получава, когато взимаш медикаменти за обезводняване.
Друго е по-интересното: за два дни гладуващият протестър е качил близо 10 килограма!

Дай, Боже, на всеки гладуващ такъв ръст на теглото! Какво е гмечил два дни знае само кучето му, но 10 килограма за 48 часа са прекалено много, дори да е погълнал цял агнешки бут.

Де факто, днес, 9 юли, Босия се връща към телесната си маса от шестия ден на стачката, което означава, че  предишните му данни за отслабване не са верни.

Припомняме, че на втория ден Босия отчете тегло 81,2 килограма. На третия вече беше смъкнал на 79, 8 кг. А на шестия ден достигна  днешното си тегло.

Но този рязък скок нагоре не е единствената странност в качваните от гладуващия данни. На 22-я ден от стачката е заявил, че е свалил около 2 килограма в сравнение с предния ден.

Но дори да допуснем, че са възможни такива аномалии,  все пак няма никакви доказателства, че действително гладува, че си мери кръвно налягане, пулс и кръвна захар. От публиката се изисква да приеме безкритично онова, което казва, без да задава уточняващи въпроси.

Дали днес се  саморазобличи поради липса на памет за писаното, или преди това е посочвал фалшиви показатели, нека всеки да прецени сам. Но човекът определено има проблем, и ако наистина умре, няма да бъда от глад, а от болестите на душата. Караянчева да си изпълни обещанието и да му осигури медицинска помощ, докато наистина не е станало късно.

Източник: Блогът на Босия

МЕЖДУ РЕДОВЕТЕ.СОМ

1