Оказа се, че най-подготвените за изборите в датата определена от другаря Радев са единствено ГЕРБ. Случайност!?

 Оказа се, че най-подготвените за изборите в датата определена от другаря Радев са единствено ГЕРБ. Случайност!?

Според мен Борисов е спокоен и видимо му личи. Изчезна безспокоствието от лицето му и изведнъж стана отново прекалено активен в публичното пространство. Защо ли?Народнякът Радев беше отново подведен от който трябва, за да се получи каквото трябва и в този смисъл реакцията на БСП спрямо него е напълно обяснима. Другите готови „за вчера“ за участие на всякакви избори са ДПС. Те се усмихват доволно и напълно разбираемо. А сега, другари, накъде?

Очаквам и аз да бъда поканен за консултации при президента Радев, защото обществената ми ангажираност надхвърля значително тази на пикаещия във фонтани и други карикатури, които вече минаха през президентството по незнайно какви причини. Освен една знайна – хронично объркания Радев! И напълно обърканите му почитатели, фенове и други видове религиозни фанатици, които вярват в задгробния политживот.

Все едно, важно е да сме здрави и да дочакаме радевите обратности, които да не обслужат мафиотската конюнктура, а нещо по-смислено. Защото досега нямаше такова, уви.

Доволен е Бойко и спокоен, заграден отвсякъде с лунатици.

Николай Марков, фейсбук

1