Претенциите на Нинова към Борисов са от сексуален глад?!

 Претенциите на Нинова към Борисов са от сексуален глад?!

Дебат между лидерите на ГЕРБ и БСП няма да има. Корнелия Нинова не е съгласна в такъв дебат да участват и екипите им, което би било в интерес на всички избиратели. Тя държи дебатът да бъде само между двамата.

Интернет коментира темата, като изразените мнения са в двете крайности – едни смятат, че ораторските умения на Борисов са семпли и няма да може  да надприказва Нинова, и това е причината да не иска пряк междуличностен двубой.  Други са на мнение, че самата Нинова бяга от сериозен дебат, за да не й се налага да говори по програмата на БСП. Трети откриха сексуален момент в претенциите на социалистическата лидерка към Борисов.

Ето част от коментарите:

….

Тая селска пръчка или е в климкас, или страшно иска Бокича да я оноде. Претенциите й приличат на вагинален сърбеж. Тя искала насаме – ами аз пък искам да им видя екипите. Тя нали е съюзник с народа, какви са тия кръчмарски изпълнения!

….

Корнелия иска дебат само с Борисов, защото няма екип, защото програмата им е като решето – нищо от обещаваното не е изпълнимо в кратки срокове. Тя е наясно с това, но на какво разчита? Разчита на чара си, защото все пак не е толкова проста и е усетила, че Борисов я харесва като жена. А когато коленете на мъжа омекват от нечий поглед, той не може да бъде груб. Никога няма да й каже: „Ела ме хвани за шлифера”, дори да го мисли!

И Корнелия точно на това разчита, да я остави да си плещи и да не й опонира. Не се е родил човекът, който ще надприказва Бацето, това сме го гледали, та гледали, но за негова зла участ Нинова му е тръпка… На негово място щях да приема условията й и да я поставя на място – ако много й се правят онези три неща, да му каже директно. Защо са тия циркове и движения назад-напред. Отиваме на избори и е важно да им сверим програмите и капацитетите. Никого не го интересува каква латерна е Корни и колко  е навита на бат Бойко.

Боко го е страх да се яви сам срещу Корнелия защото капацитета му е недостатъчен.

– Ох, на Корнелчето и е голям капацитета, само че не в главата, а на друго място.

Корнелия е готова и…чака! Какво чака? Какво чака всяка жена от един мъж?

Нинова, ти сама ли си разработи програмата? Нито ти, нито който и да е било е завършил такова всеобхватно образование. Селска сплетня не ми се слуша! Ако не те е страх, постъпи като мъж! Всеки да защити това, което обещава чрез своите специалисти, а в дебата на лидерите, всеки от нас да прецени зад кого ще застане! Хвърляните обвинения за лъжа, за крадене, за намерения да се дебатират от лидерите. От какво те е страх? Защо искаш дебата да бъде на 4 очи? Покани тогава Борисов някъде на тъмно и се бийте, даже се пребийте.

бойко-корнелия

Празните обещания вече ме отвращават. Искам дебат, открит, ясен и точен. Когато сама ме убеждаваш, без доводи и доказателства, аз не ти вярвам. Искам да чуя мнението на специалистите. Искам всичко безплатно! Ако може да стане, ще гласувам за теб, но точно да ми се каже по дати и месеци, а не: „Ние можем“. Може и да можете, но да чуя от специалистите – как и кога. Ако ГЕРБ не могат, да чуя от специалистите защо? Ти искаш като на конгрес. Говориш разни неща сама на себе си с патос, звучиш убедително и какво от това? Дебатът трябва да се състои с екипите!

Госпожата оня ден ме убеждава, че са съюзници с народа, а вече не помни! Ами съюзниците ти, мила, моя ненагледна, искат сериозен дебат, не селски вечеринки на жени, които хем ги сърби, хем ги боли! Прав е този, дето писа по-долу – приличаш на жена в критическата. Вместо да вземаш хормони, ти хормонясваш из ефира и не се усещаш, че вече започваш да досаждаш. Дори да проведете дебат с ББ в леглото му, от това няма да ни стане по-ясно с какви кадри разполага БСП!!! Хубаво, искате да бъдете алтернатива, но с кои хора ще я постигнете? Със сина на Янчо Таков ли? Хайде, вземи се в ръце, защото и на децата стана ясно, че страдаш от сексуален глад.

Струва ми се, че на жени в критическа възраст трябва да се забрани да се занимават с политика, докато не излязат от нея. Нито имат цип на устата си, нито на долното си бельо. Нямам предвид само Нинова, но понеже статията е за нея, та затова не цитирам други имена.

Цитат от съобщение: „Г-н Борисов ми предложи по телефона утре да направим дебат между нас двамата, заедно с екипи, като заяви, цитирам: Да представим екипите, да направим встъпителни думи, ние двамата да се оттеглим, да си пием кафенцето и да ръкопляскаме „. Майтап!

А бе то хубаво. Ама къде да го търся тоя екип сега? Пък сигурно на всичкото отгоре ще искаш и да е компетентен, а не само да рецитира лозунги.

Източник: Интернет

1