Секс играчки: Защо имате нужда от тях и как да ги изберете

 Секс играчки: Защо имате нужда от тях и как да ги изберете

Секс играчките са най-лесният начин да сбъднете фантазиите си. Това важи еднакво и за двата пола. С тяхна помощ можете да разберете повече за тялото си, за нуждите си и за това, което очаквате от своя партньор.

Защо секс играчки? Удоволствието с тях ви е буквално на една ръка разстояние. Не е необходимо да чакате, да се надявате или дори да молите. Благодарение на силната стимулация можете да постигнете целта си изключително бързо. Но не е само това, разбира се. Използването на секс играчки има редица предимства, заради които си заслужава да опитате.

Защо да използвате секс играчки?

1. Секс играчките ви дават свобода и увереност

Те не могат да заместят изцяло партньора ви, но със сигурност ще ви донесат облекчение и ще направят ежедневието ви по-приятно. Независимо дали сте сами, или във връзка, секс играчки ще внесат разнообразие в сексуалния ви живот. Те ви дават свободата да получавате удоволствие, когато пожелаете, и увереността – да се наслаждавате на тялото си.

2. Секс играчките ви помагат да преодолеете задръжките си

Секс играчките разкриват пред вас един нов свят на фантазии. Те ви показват, че в любовта и секса всичко е позволено, стига да носи удоволствие на участващите. Когато се потопите в собствените си нужди, бързо ще разберете колко безсмислени са задръжките, комплексите и предразсъдъците. И можете да покажете много повече пред човека, с когото сте решили да изживеете взаимни удоволствия.

3. Секс играчките предпазват от изневяра

Ако не съществуваха, голяма част от сериозно обвързаните, лишени от секс, най-вероятно щяха да изневерят. Във всяка връзка има периоди, в които липсват интимните ласки и тогава вашите секс играчки идват на помощ. Освен това, те внасят разнообразие, така че и двамата да не мислите за други партньори. Открийте кои са моделите, които се харесват и на двамата и ги включете в любовната игра.

4. Секс играчките са безопасни

Честата смяна на партньорите крие риск и ние няма да открием „топлата вода“ с това твърдение. Ако не можете да откриете подходящ човек, не е нужно да си губите времето с неподходящи. Докато чакате да срещнете любовта, можете да се забавлявате и сами.

Сега остава да разберем какво трябва да знаем при избора на секс играчки

Определете коя зона искате да стимулирате и каква стимулация би ви била приятна. Започнете с най-простия модел, ако това е първата ви покупка. Най-вероятно няма да се ограничите само с един модел, когато откриете техните предимства. Ако сте сигурни какво точно искате, инвестирайте смело. Инвестицията ще ви се върне стократно във времето, защото качествените секс играчки могат да бъдат буквално вечни.

Следващата стъпка е да помислите за тяхната поддръжка, което означава да обърнете внимание на материалите, от които са направени. Материалът е това, което определя цената на модела, но пък е един от най-важните фактори. Изберете най-доброто в това отношение, за да си спестите последващите разочарования.

Изберете функционален модел, който е лесен за употреба. Функционалните секс играчки ви осигуряват повече удоволствие, защото имат множество функции. Развихрете въображението си и осъществете и най-смелите си фантазии.

1