Според демократи Тръмп е предател, защото иска мир с Русия?!

 Според демократи Тръмп е предател, защото иска мир с Русия?!

Президентът Тръмп е безсилен. Не може да обвини Хилъри за многобройните престъпления или Комей и Бренън, които твърдят, че Тръмп е „изцяло в джоба на Путин“.

Днес няма страна, по-малко свободна от Съединените американски щати

Автор: Пол Крейг Робъртс

Американската Демократическа партия е решена да тласне света към термоядрена война, вместо да признае, че Хилъри Клинтън загуби изборите. Демократическата партия беше напълно покварена от режима на Клинтън и сега стигна до съвършеното безумие. Лидерите на ДП, като Нанси Пелоси и Чък Шумер, мой бивш съавтор в „Ню Йорк Таймс“, реагираха по недемократичен начин на първата стъпка, която президентът Тръмп предприе, за да намали  опасното напрежение между двете супер сили, създадено след режимите на Клинтън, Джордж У. Буш и Обама.

 Да, Русия е суперсила. Руските оръжия са по-добри от боклука, произвеждан от американския военен/охранителен комплекс, и е съмнително дали САЩ са втора военна сила. Но ако изкрейзилите неоконсерватори като Макс Боут, Уилям Кристъл и останалата част от  неоконсерваторите  получат възможност,  САЩ, Великобритания и Европа ще бъдат радиоактивни развалини в продължение на хиляди години.

 Нанси Пелоси  от Демократическата партия, лидер на малцинствата в Камарата на представителите на САЩ, заяви, че от страх от някакво неопределено възмездие от страна на Путин, президентът на САЩ продал американския народ на Русия: „Въпросът какво прави Владимир Путин, какво правят руснаците по отношение на Доналд Тръмп – лично, политически и финансово, за да се държи по този начин?“

 Нека стане ясно, Пелоси обвини Доналд Тръмп в предателство към САЩ.  И няма никаква реакция срещу това откровено фалшиво обвинение, напълно лишено от доказателства. Вместо да протестират срещу този опит за преврат срещу президента на Съединените щати, медиите подкрепят обвинението като очевидна истина. Тръмп е предател, защото иска мир с Русия.

Сенаторът-демократ  Чък Шумер  повтаря фалшивото обвинение на Пелоси: „Милиони американци ще продължат да се чудят дали единственото възможно обяснение за това опасно поведение е възможността президентът Путин да има злоумишлена информация за президента Тръмп”.

Джон Бренън – директор на ЦРУ при Барак Обама, стана лидер на „Русиягейт, за да не допусне Тръмп да постигне мир с Русия и по този начин да направи света по-безопасен,  тъй като така се застрашава  масивния и неоправдан бюджет на военно-охранителния комплекс.

„Изпълнението на пресконференцията на Доналд Тръмп в Хелзинки надхвърля прага на допъстимете престъпления и простъпки. Това не е нищо друго освен предателство. Не само че коментарите на Тръмп са неискрени, той е изцялое  в джоба на Путин. Републикански патриоти: Къде сте? „, попита Бренън.

Нанси Пелоси, Чък Шумер, Джон Маккейн, Линдзи Греъм и останалата част от корумпираната  управляваща мръсотия  – всички са на хранилката на военно-охранителния комплекс. Просто погледнете,  разследвайте даренията за техните избирателни кампании. Бюджетът от 1000 милиарда  долара за военния комплекс, увеличен от корпоративните спекулации  и наркобизнеса на ЦРУ, осигурява огромни суми, с които да се купят сенаторите и представителите, които американските гласоподаватели смятат, че избират.

Знаете ли колко са 1000 милиарда? Ще трябва да живеете хиляди години и да работите 24 часа в денонощието, за да достигнете тази цифра.

 Затова американската общественост не получава представителство, а лъжи, които оправдават войната и конфликтите. Военният комплекс, за който президентът Айзенхауер предупреди,  че няма ефект, е в отчаяна нужда от враг. Подчинявайки се на военните, режимите на Клинтън, Джордж У. Буш и Обама превърнаха Русия във враг.

 Днес, в този момент, сме изправени пред огромното усилие на военно-охранителния комплекс, неоконсерваторите, Демократическата партия и подчинените им медии да дискредитират избрания президент на Съединените щати и да го свалят, за да може напълно корумпираният елит да задържи  властта и огромния бюджет, който, заедно с израелското лоби, финансира изборите на онези, които ни управляват. Тръмп, подобно на Рейгън, е изключение и нагнетява гнева на корумпираните леви и купените медии.  А Дясното отхвъря всяка истина и я определя като „антиамериканска“.

Президентът Тръмп е почти безсилен. Путин, китайците, иранците и севернокорейците трябва да осъзнаят това, преди да е станало твърде късно . Президентът Тръмп не може да стреля и да арестува за предателство Мюлер и Розенщайн. Не може да обвини Хилъри за многобройните несъмнени престъпления, които са ясни за всички, или Комей или Бренън, които твърдят, че Тръмп е „изцяло в джоба на Путин“. Тръмп не може дори да задава въпроси  на Тайните служби, както правят  Пелоси и Шумер и Маккейн и Линдзи Греъм за фалшиви обвинения.

Тръмп дори не може да се довери на тайните служби, които, според натрупани доказателства, предполагат съучастието им в убийството на президента Джон Ф. Кенеди и Робърт Кенеди.

 „Русиягейт”  е оркестрацията за предотвратяване мира между САЩ и Русия. Водещи експерти от военно-охранителния комплекс, включително човекът, който в продължение на много години  предоставяше на президента на САЩ ежедневния брифинг на ЦРУ, и човекът, създал шпионската програма на Агенцията за национална сигурност, доказаха категорично, че Russiagate е измислица с цел да попречи на президента Тръмп да нормализира отношенията между САЩ и Русия.

Американците и самите руснаци не са в състояние да  осъзнаят, че има вероятност Тръмп да бъде свален и да се започнат  удари срещу множеството държави, които настояват за суверенитет.

 На Запад, към който руснаците толкова се стремят да се присъединят, всички свободи са мъртви – свобода на събранията, свобода на словото, свобода на сдружаване, свобода на разследване, свобода на личния живот, свобода от произволно претърсване, свобода от произволен арест. Днес няма страни, по-малко свободни от Съединените американски щати.

Защо руските атлантици- интеграционисти искат да се присъединят към един несвободен западен свят? Дали мозъците им не са промити от западната пропаганда?

Ако Путин слуша тези заблудени глупаци, ще унищожи Русия.

Очевидно руският елит, с изключение на Шойгу и няколко други, не е в състояние да разбере неоконсервативния стремеж към световната хегемония на САЩ и решимост да унищожи Русия като спънка на едностранния стремеж на САЩ. Руското правителство по някакъв начин, въпреки всички доказателства за обратното, вярва, че хегемонията на Вашингтон подлежи на преговори.

(със съкращения)

МЕЖДУ РЕДОВЕТЕ.СОМ

1