Спрях да разбирам ББ, Методи Андреев е типаж, Кънев разцепи дясното

 Спрях да разбирам ББ, Методи Андреев е типаж, Кънев разцепи дясното

В последните избори съм гласувал и агитирал за ГЕРБ.

От лятото последваха серия от необясними постъпки на ББ.

Отказът му от Ирина Бокова беше смайващо постижение в стил „Методи Андреев“. Смятам, че Методи отдавна е загубил персонална идентификация. Той е типаж! Може да се създаде и орден на негово име, както и на името на Иван Кръстев…

Иван Кръстев е голяма тема в българския преход! ТЕМА!

Моля младите изследователи никога да не я забравят. За неговото влияние и намеси, трябва да се пишат дисертации.

Бяха изречени празни думи по отказа от Ирина Бокова. Вероятно са били разбираеми от външния министър. Представителите на Демократическия институтът на САЩ сигурно го ценят и имат основание. За тяхно сведение, на българската сцена той не е убедителен.

Следващият удар на ББ беше посочването на Цецка Цачева за кандидат за президент. Цецка Цачева е матрона. Тя е уважавана жена. Но не става за президент. Трябва да си безотговорен човек, за да се подиграеш по такъв начин с нейното достойнство! Лично аз съм гласувал за нея от уважение, а не заради избора на ББ. Така постъпиха и двадесетина мои близки, които ме потърсиха за съвет.

Трябва да имаш особени качества на ума, за да решиш, че изборът ти е правилен. Гледах и не вървях на ушите си!

Последвалото решение на ББ, че ще подаде оставка  при първия, добре – при втория тур, ако не спечели, е връх на управленската глупост… Спрях да разбирам ББ, въпреки че все още, ако трябва да избирам между ГЕРБ и БСП, ще избера ГЕРБ…

РБ ги отписах снощи, когато разбрах, че са се коалирали с прохитлеристката партия на бившите легионери БДФ. Каквото и да правят те са като БСП, която има всякакви имена.

„Да, България“ са симпатични. Гарантирам за Христо Иванов, че е честен човек. Всичко, което казва, е това, което мисли. Няма заден план.

За „Нова Република“ нямам коментар. Направо съм като пране в центрофуга от поведението на Кънев. Моята голяма надежда за политик! Как е възможно да цепиш дясното? Тръгваш да правиш манастир или партия, която се стреми към властта?..

До този момент още съм за ГЕРБ.

Но! Всичко сега започва.

Петко Симеонов

Източник: Фейсбук

1