Как платформата “Ready For” от Motorola ще реши вечния спор за телевизора по време на Европейското първенство по футбол

 Как платформата “Ready For” от Motorola ще реши вечния спор за телевизора по време на Европейското първенство по футбол

Платформата за дескстоп функционалност Ready For е създадена, за да разкрие пълната мощност на телефона, извеждайки стрийминга,видео-разговорите и гейминга на големия екран с подобрено качество и възможности за мултитаскинг

Европа е футбол! И въпреки че спортните фенове имат разнообразни възможности да следят интересни мачове и любими играчи, коментарни студиа и статии, невинаги срещат разбиране от останалите членове на семейството, а борбата за телевизора и пространството у дома става все по-ожесточена. Особено когато голяма част от семейството учи и работи от вкъщи, а спортната програма предлага мачове още от ранния следобед, семейните спорове могат да се превърнат в ежедневие.

Отлично решение в тази ситуация предлага платформата за десктоп функционалност Ready For, която смело дава заявка да промени потребителското смартфон преживяване, като позволява на част от портфолиото телефони на motоrola, като новия Moto G 100, да се свържат с всеки голям екран – монитор, телевизор или дори проектор. Платформата предоставя възможност да пренесете работата и забавленията където пожелаете, а пълното изживяване на десктопа е на една ръка разстояние.

Вече няма значение дали сте вкъщи или в офиса, няма значение дали ползвате телевизор у дома, или залагате на стрииминг платформи – всеки футболен мач или филм вече е на няколко клика разстояние от вас, така че да можете да му се насладите по несравним начин. Достъпътдо цялото спортно съдържание е по-лесен и удобен с Ready For, единствено свързвате смартфона си с голям екран, който поддържа подаване на сигнал през USB Type-C или HDMI порт. Можете да поканите и компанията, без да предизвиквате нова порция гняв у половинката – Ready For, предоставя едновременно възможност за напълно реалистични конферентни разговори.

Video_Call

Видео разговорите със семейството и приятелите се превръщат в реалистични срещи от нов тип, благодарение на иновативна технология, която позволява на потребителите да активират усъвършенствано проследяване на обекта при обаждане и запис. Благодарение на специалната докинг станция, предлагана от motorola, можете да поставяте устройството в удобна за видеоразговори позиция. В този случай е възможно използването на основната камера с висока резолюция, а картината се предава на свързания външен дисплей.

Разбира се, видео разговорът не е за сметка на мача, тъй като платформата дава хиляди възможности за мултитаскинг. Когато motorola телефонът е свързан с преносим монитор или телевизор, Ready For позволява да преглеждате няколко прозореца наведнъж и в същото време да продължите да използвате телефона си като телефон. Това позволява добра гъвкавост и функционалност – така например можете да продължите своя разговор докато в отделен прозорец следите своя отбор, а защо не и да довършвате работна презентация в трети.

ready-for-g100_small_motorola

Всички мобилни приложения също са достъпни от екрана на свързания голям екран, така че технологичните ентусиасти имат възможността да продължат да мултитаскват. Възможно е да свържете Bluetooth® клавиатура и мишка за цялостно изживяване на големия монитор.

За Motorola

Motorola Mobility LLC е придобита от Lenovo Group Holdings през 2015 г. Motorola Mobility е изцяло собственост на Lenovo и отговаря за проектирането и производството на всички мобилни телефони с марка Moto и Motorola.

За Lenovo

Lenovo (HKSE: 992) (ADR: LNVGY) е компания от Fortune Global 500 на стойност 45 милиарда щатски долара и глобален технологичен лидер в управлението на интелигентна трансформация чрез интелигентни устройства и инфраструктура, които създават най-доброто потребителско изживяване. Lenovo произвежда едно от най-широките портфолиа от свързани продукти в света, включително смартфони (Motorola), таблети, компютри (ThinkPad, Yoga, Lenovo Legion) и работни станции, както и AR / VR устройства и решения за интелигентен дом / офис. Решенията за центрове за данни на Lenovo (ThinkSystem, ThinkAgile) създават капацитет и изчислителна мощ за връзките, които променят бизнеса и обществото. Lenovo работи за да вдъхнови различното във всички и да изгради по-интелигентно бъдеще, където всички се развиват.

1