Moto G 100 е най-мощният телефон на motorola, който се превърна в новият фаворит на българските популярни личности, фотографи и геймъри

 Moto G 100 е най-мощният телефон на motorola, който се превърна в новият фаворит на българските популярни личности, фотографи и геймъри
дижна-моторола

Устройството впечатлява като пренася истинско гейминг преживяване от смартфона на големия екран чрез иновативната платформа Ready For, както и с над 40 часа живот на батерията, 64MP камера с ултрависока резолюция и мега широк обектив на предна и задна камера.

Преди по-малко от месец, motorola с гордост представи своя най-бърз moto g смартфон досега – moto g100. Това е първото устройство от серията, което идва с мобилната платформа на Qualcomm® Snapdragon™ серия 8 и неслучайно привлича вниманието сред българските популярни личности, както и сред любителите на гейминга и фотографията, предлагайки комбинация от множество иновации в себе си.

С първокласния си дизайн, 128GB вградена памет и 64-мегапикселов основен сензор на камерата с ултра-широк обектив, най-достъпният 5G смартфон от Motorola се превърна в любим не само на българските популярни личности като Дивна, 100 кила и Сами Хосни, но и на множество акаунти за фотография в социалните мрежи. И това не е случайно – благодарение на  четири пъти по-високата чувствителност на камерата при ниски нива на осветеност и 16-мегапикселовата си предна камера, смартфонът се превръща в перфектен инструмент за улавяне на красиви моменти и изображения с отчетливи детайли, в които обектите сякаш оживяват.

Създателите на съдържание като Милена Димитрова “Meldi” споделят, че това, което най-много ги впечатлява е функцията на широкоъгълната камера в комбинация с кристалното качество на картината от 64-мегапикселов основен сензор с ултра висока разделителна способност и технологията Quad Pixel за 4 пъти по-голяма чувствителност при ниска осветеност. По този начин тя успява да събере четири пъти повече в един кадър, както и да заснеме панорамни снимки на красивата пещера Проходна или дори групово селфи в пълен мащаб и детайл.

photography-meldi

Снимка: Milena Dimitrova  /Instagram/

Друга обещаваща функция, която се оказа любима на влогърите, е технологията Dual Capture, чрез която всеки любител на влоговете може да снима едновременно с предната и задната камера, улавяйки всички страни на историята си, докато технологията Audio Zoom безпогрешно филтрира околните шумове и гласове.

victoria-motog100

Снимка: Victoria Kapitonova  /Instagram/
gaming-dido

Снимка: Дидо Д. /YouTube/

Като най-голямо предимство българските геймър-влогъри като Dido D. и Kитодар посочват възможността устройството им да съчетава всичко от което имат нужда – мигновено телефонът им се превръща в мини-компютър за игри, стрийминг и създаване на висококачествено съдържание навсякъде и по всяко време.

Това са само малка част от удобствата, с които най-мощният смартфон на motorola заявява лидерските си позиции на българския пазар.

1