Steff Wedding с нова колекция, създадена ексклузивно за бранда в партньорство с Mia Chael на дизайнерката Михаела Стоянова

 Steff Wedding с нова колекция, създадена ексклузивно за бранда в партньорство с Mia Chael на дизайнерката Михаела Стоянова

Колекцията е създадена, за да отговори на стремежа на сватбен бутик Steff Wedding да предлага различни, смели дизайни със запомнящ се характер

“Ние, жените сме цветни, различни, смели. Понякога по-луди, понякога обичаме спокойствието и познатото. Всяка от нас носи своята индивидуалност, която ние отказваме да сложим в рамка.” С тази нагласа тръгва създателката на сватбен бутик Steff Wedding, когато започва проекта за колекция от рокли, създадени специално за бранда.

Резултатът е ексклузивна колекция между сватбения бутик и Mia Chaelна младата дизайнерка Михаела Стоянова. Двата бранда се обединяват, вдъхновени от индивидуалността на всяка жена и стремежа й да изрази чрез визията си себе си и любовта си. Роклите ще бъдат представени за първи път в София, където Steff Wedding открива Pop-up магазин от 3 юни до 6 юни, позициониран в In&Out the Concept Store, ул. Ивайло 1.

“Искам да предложа на клиентите си селекция от сватбени рокли, които не се подчиняват на ограниченията и могат да помогнат на всяка булка да открие себе си в тях и така да подчертае индивидуалността си.”, споделя създателката на Steff Wedding, Симона Климентова. В същото време от бранда не правят компромис с качеството и се стремят да предоставят на клиентите си избор на стилни дизайни на световно ниво, но на достъпни за българския пазар цени. Използваните материали са с високо качество, внимателно селектирани от двата бранда, за да отговарят на всички изисквания за висок стил продукти.

Докосване. Може би една от най-нежните и въздействащи думички, когато става въпрос за любов, материя за булченска рокля и цялостно усещане.”, така обяснява вдъхновението си Михаела Стоянова, създателката на Mia Chael и дизайните на роклите от колекцията. Тя събира в скиците си креативността и модерния поглед на градското момиче, което не се страхува да заяви позицията си пред света, но и обича смело, нежно, искрено. Затова и колекцията, която носи нежното име Tender is the Touch, се фокусира върху това да подчертае искрената любов чрез изчистени, нежни и леки рокли със семпли, но категорични линии, които правят комплимент на красотата и идентичността на булката, която ще ги носи.

Tender is the Touch допълва в идеален синхрон бутиковата селекция от сватбени рокли в Steff Wedding, бранд, който от самото си начало иска да предложи на булките различен и отличаващ ги стил, носещ усещането за лекота, фееричност и истинска доза щастие.

За Steff Wedding

Steff Wedding е нов за българския пазар бутик за сватбени рокли и организация, който предлага внимателно подбрана селекция от висококачествени рокли на международното признати дизайнери. Роклите в бутика са леки и семпли, но открояващи се със запомнящия се стил на Бохо, Винтидж и Ръстик елементи. Всяка рокля е индивидуално селектирана, за да допълни силния дух на булката и да остави траен отпечатък със своя дъх на свобода, щастие и ефирност. В синхрон с това Steff Wedding предлага и цялостна организация за големия ден.

Официални канали на Steff Wedding:

Facebook: www.facebook.com/Steff.Wedding Instagram: @Steff.Wedding

Официални канали на Mia Chael:

Instagram: @Mia.Chael.Bridal

1