За нас

Пощальоните, разнасящи на няколко курса вестници по домовете, обменът на информация по мегдани и седенки, останаха в миналия век. Информационните интернет издания и коментарните рубрики към тях иззеха техните функции, превърнаха се в желана трибуна за изразяване на лични мнения и позиции.

Но интернет потребителите, въпреки многоцветната си пъстрота от убеждения и светоусещане, все още минават под общия знаменател „народа” или „социалната общност”. Нашият сайт има за цел да поправи тази несправедливост. Наред с новини и коментари по актуални събития, ще отдадем заслуженото внимание на най-интересните мнения от социалната мрежа и от коментарната рубрика на сайта, публикувайки ги под самостоятелно заглавие. Смятаме за важно да оставим на бъдещите поколения достатъчно писмени доказателства за контрастите, величието и драмата на времето, в което живеем.

Екипът ни е малък, но с течение на времето ще се разраства. Всеки наш читател, който се интересува от политика и злободневните теми на деня, има шанс да стане част от екипа ни.

Нашето мото е: Всичко тече и се променя, само писаното слово остава.


Важно!  Всички текстове и изображения,  публикувани в www.mejdu-redoevete.com,  са под закрила на „Закона за авторското право и сродните им права“.  Цитирането е разрешено само с позоваване на източника.