Полицаи към Борисов: Не ни благодари, защото само ни използваше

 Полицаи към Борисов: Не ни благодари, защото само ни използваше

Остани си там, където си сега и не се поддавай на опитите и огромното ти желание да се върнеш в политиката. За съжаление ти беше част от системата и дори да знаеш колко ни е трудна работата, това така и не пролича, освен във високопарни думи.

Не ни благодари за куража и силите, защото повече от 10 години се опитваше да ги използваш за свои интереси! Няма нужда да сме търпеливи, защото времето ти изтече и слава Богу – не се връщай. Заедно не свършихме нищо добро: ти налагаше да се вършат твои и на аверите ти неща, включително неоправдано насилие, следене и слухтене, а ние се мъчехме да оцелеем и да си вършим работата почтено. Въобще не сме разбили контрабандата, защото твои хора я контролираха и участваха в нея. Не сме „свили“ и битовата престъпност, а нулевия миграционен натиск не е твоя или наша заслуга, а резултат от международни процеси и това, че мигрантите не харесват страната ни.

Казваш: Честит празник! – но всъщност ни подканяш да гласуваме за теб и ГЕРБ. Остани си в очакване.

Редови български полицаи

Този текст е получен на електронната поща на Фрог нюз. Не знаем дали подателите наистина са служители на МВР, но никой не знае също дали самият Борисов пише прочувствените си обръщения.

Ето какво поздравление от негово име се появи във Фейсбук по-рано днес.

Останете професионалисти и не се поддавайте на опитите да ви върнат към милиционерщината.” Това написа във Фейсбук лидерът на ГЕРБ и бивш премиер Бойко Борисов по повод празника на служителите на МВР.

„Бил съм част от системата и знам колко е трудна работата Ви. Затова Ви благодаря за куража и силите! Бъдете търпеливи. Заедно свършихме добра работа. Разбихме контрабандата, свихме битовата престъпност, гарантирахме нулев миграционен натиск. Честит празник!“, написа още Борисов.

Източник: frognews.bg

1