Да изберем правилните сватбени фотосесии

 Да изберем правилните сватбени фотосесии

Желаете ли нещо по-различно за вашата сватба? Искате ли да откриете качествени сватбени фотосесии, които улавят чара и духа ви в много по-истинска степен? Това може да се постигне чрез избиране на тематична фотосесия. Така ще запазите своите снимки в реалния си дух, ще покажете личността си, ще уловите своите най-добри черти.

Например можете да заложите на ретро фотография. Това е стил, който не излиза от мода (въпреки названието ретро). Тя носи шикозността и блясъка на 70-те. Снимките не е задължително да са черно-бели. Обаче могат да се направят в такъв стил, че да изглеждат сякаш да били съхранявани в стар албум. Тук можете да изразите своята креативност, включително и с отделните декори като мебели, автомобили и т.н. Тук вашите сватбени фотосесии могат да се направят и с аналогови камери.

На другия край на спектъра са сватбени фотографии със специални ефекти. Тук силно се използва Фотошоп. Фотографите не ги обичат кой знае колко, но пък е изключително забавно да ги измислим и изпълним. Тук е възможно да заложите на каквато тема искате, включително такава от научнофантастичен филм или Дисни филмче.

Съвременните сватбени фотосесии могат да включат и селфи или GoPro фотографии. Тук можете, естествено, да добавите снимки със селфи стик или пък с GoPro камера, която да се използва за заснемане на церемонията. Ако ще правите сватбата си на открито, можете да включите и дрон. Така ще можете да запазите спомена за своя сватбен ден сякаш видян от птичи поглед.

Или пък заложете на сватбените фотобудки. Това е концептуално решение, което всъщност е доста хитро, а и много забавно. Освен това него ще го оползотворите не в отделен момент, а по време на протичането на тържеството. Фотобудките за сватба са с тематичен декор, който е нагласен така, че да е съобразен с тематиката на вашия празничен ден.

Общо взето, съществуват множество видове тематични сватбени фотосесии, не само тези, които описахме тук. Най-важното при избора на такава е да решите как искате да запомните своя сватбен ден – като излязъл от ретро албум, като приключение в необятни космически селения, като че ли видят от погледа на птиците и т.н.

1