Вижте до какво оскотяване води четенето на фалшиви новини

 Вижте до какво оскотяване води четенето на фалшиви новини

Според вече добилия популярност сайт за фалшиви новини Informiran net, Лиляна Павлова казала, че предпочита Истанбулската конвенция и Европредседателството пред  ненаситни пенсионери и хомофоби.

И както може би се досещате, симпатизантите на БСП с измъченото средно  образование, реагираха като бик на червено на тази новина, тъй като още не могат да преглътнат преминаването на Павлова към ГЕРБ  и използват всеки повод да й засвидетелстват омразата си.

Поради тази причина сайтовете за фалшиви новини, особено споменатия горе, редовно използват Павлова като стръв за шараните-симпатизанти на БСП. Номерът им е изтъркан, но все още има хора, които не са чули и разбрали, че фалшивите новини се пишат специално  за слабо образовани и невежи хора, с нисък праг и без всякакъв инстинкт за самосъхранение. Забравят, че пишат в публичен сайт и дават простор на най-първичните си  емоции, като вадят от речниковия си регистър думи,  с които нито един средно интелигентен човек не би желал да бъде запомнен.  И след като те нямат проблем да се „оригват“  публично, то няма и причина да не бъдат качени на афиша –  нека бъдат като обица за ухото на други наивници.

Без всякаква извинение цитирам вербалната оргия, развихрила се под статията, пусната  от Виктор Петров – един от основните разпространители на фалшиви новини във Фейсбук. Смята се, че този профил е фалшив и се използва именно от авторите на фалшиви новини за разпространение на собствената  „новинарската” фейк продукция.

Mito Iordanov:  ДЕБЕЛА РАЗПЛУТА ,ТЪПА ,
СЕЛЯНДУРКА .

Elenka Nikolova: ДЕБЕЛАТА СКРИЙ СЕ БЕ

Георги Георгиев: Толкова простотия,безморалие и липса на патриотизъм събрани на едно място. ОТВРАЩЕНИЕ!!!!

Радослав Андонов Аман от тъпи парашутисти, от комунистически фамилии! Това тъпо животно ще има право на такова изказване, ако е изживяла живота на един пенсионер и се оправя по настоящем с мижава пенсийка!

Vanushka Pavlova Ако това е истина, предпочитам да ти драсна кибрита, че многото ти мас ще пращи и яко ще гори! Ти за мен си едно паразитиращо Тошово пионерче. Жалка позьорска еврогъзоблизла! Бог да те накаже! Гади ми се от теб! Срамувам се, че те има на този свят!
Една ненаситна пенсионерка!

Валентин Янев МРЪСНА УЗБЕКСКА ЦИГАНКА – НЯМА НИТО ЕДИН ПЕНСИОНЕР УГОЕН КАТО СВИНЯ КАТО ТЕБ ЗАЩОТО ВСИЧКИ ПЕНСИОНЕРИ ГЛАДУВАТ С ИЗКЛЮЧЕНИЕ НА ВАШИТЕ КРАДЛИВИ КАДРИ С ПЕНСИИ ПО 900 ЛВ КОИТО НЕ СА ЗАРАБОТЕНИ А ОТКРАДНАТИ ОТ НАРОДА НА БЪЛГАРИЯ

Георги Владинов Мамето ти курвенска дебела да иба,и твоят ред ще дойде.

Руслан Димитров Затвора е по добро място за тебе предателко долна!!!

Tita Velikova КРАДЛИВА СВРАКА,. МАКА ТИ И БАЩА ТИ СЕ УГОЯВАТ С КРАДЕНИТЕ ПАРИ НА БЕДНИТЕ ПЕНСИОНЕРИ И НАРОДА….

Дора Иванова Предпочитаната от Свинетка Конвенция така ще ошамари цялата й рода, че клетви не са й нужни!!! В най-скоро време ще заквичи като шопар, болен от свинска чума!!!

Mariya Parashkevova Господ да ти запуши проклетата уста,свиньо продажна

Ivan Nedelchev Гнусна миризлива подсякана свиня

Петър Киров Ти, ти си хомофобка. Ела да живееш с пенсията на умиращите.

Пламен Петков Да ти еба майката говновоз тлъст.

……

ГЕОРГИ НИКОЛОВ

1