Защо Бойко Борисов пак спечели

 Защо Бойко Борисов пак спечели

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/direubbu/mejdu-redovete.com/wp-content/themes/digiqole/core/helpers/functions/template.php on line 603

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/direubbu/mejdu-redovete.com/wp-content/themes/digiqole/core/helpers/functions/template.php on line 603

Мая Живкова

Масово разочарование, че „статуквото“ се било запазило. Ама през есента друго щяло да бъде!

През есента ще бъде същото. И след година, и след две, вероятно. Защото с това разполагаме в България. Разполагаме с такива хора, с такива електорални нагласи и с такива партии. И докато едното от двете неща не се промени (по-скоро първото), промяна няма откъде да дойде.

И ГЕРБ все още си остават единственият избор.

Защото БСП не е избор – тези хора трябваше отдавна да са в затвора, а не в парламента.

ДПС не е избор за България.

Патриотите не са избор – нито са патриоти, нито имат достатъчно влияние. Автентичните десни и левите им отрочета вече не са избор – след като положиха огромни усилия да изгубят електората си, пък и разцепиха скромните остатъци от него.

Остава ГЕРБ. С всичките им кусури. И няма конспирации, извънземни сили, фалшификации. Просто това е реалността в момента.

Половин година след изборите в САЩ демократите се чудят защо са загубили и си обясняват всичко с Путин.

Много години след разпада на „дясното“,  ДСБ и гласоподаватели се чудят защо Бойко Борисов печели избори. Днес видях гласоподаватели на ДСБ да пишат всякакви ужасни неща – че искат БСП да спечели, че се радват, че Бойко Борисов няма да може да състави правителство, че се радват, че България е в патова ситуация. Ето затова Бойко Борисов печели избори.

Други коментари от мрежата:

За БСП:Аз може да съм прост, ама не ви вярвам че за н-ти път ще ни променяте и ще оправяте държавата, вие изроди, които окрадохте парите на нашите майки и бащи, и ги докарахте да просешка тояга.

Въпреки деградиралото население, БСП не успя да спечели, което си е голямо постижение. Корнелия никога няма да управлява и това е голямо щастие за България. Проблемът е, че десните партии не са представени.

Резултатът от двата последни избора навежда на убеждението, че се затвърждава една тенденция – БСП-то да не могат да разчитат на успех с листи, а само на успех с привидно независим кандидат.

На тези избори БСП постигна абсолютния си максимум. От тук нататък може да върви само надолу. Подобна е и съдбата на ГЕРБ, ако не се променят след  трети мандат. На хората им писна да разчитат само на божията справедливост.

БКП НАПРАВИ СКОК! ГЕРБ ИМ ВКАРА 12 ГОЛА и СИ ВКАРА 1 АВТОГОЛ!

2005-та БСП със Сергей загуби изборитe за кмет на София (1)

2007-ма БСП със Сергей загуби Eвропейските (2)

2007-ма БСП със Сергей загуби и Mестните избори (3)

2009-та, БСП със Сергей загуби Eвропейските (4)

2009-та, БСП със Сергей загуби Парламентарнитe избори (5)

2009-та, БСП със Сергей загуби изборитe за кмет на София (6)

2011-та, БСП със Сергей загуби Mестния (7)

2011-та, БСП със Сергей загуби Президентския вот (8)

2013-та, БСП със Сергей загуби Парламентарнитe избори (9)

2014-ма, БСП със Сергей загуби Eвропейските избори (10)

2014-ма, БСП със Сергей загуби Парламентарнитe избори (11)

2017-та, ГЕРБ си вкара автогол на Президентския вот (- 1 )

2017-та, БСП със Корнелия Нинова загуби Парламентарните избори (12)

Корнелия Нинова веднага да си подаде оставката. Предизборната й кампания беше грешна, държеше се все едно беше хванала Господ за шушлека.

Феноменална е способността на привържениците на БСП да обръщат потенциална своя победа в загуба. За две седмици само те върнаха разочарованите от ГЕРБ в ГЕРБ с дърдорене, което беше не само неуместно, но и глупаво. Високомерният им нагъл тон в социалната мрежа  за пореден път отврати хората. И така – Отвратителните от БСП получиха силен шамар. Следващият път-два.

Източник: Интернет

1