Калина Андролова:Няма оправяне с БСП!

 Калина Андролова:Няма оправяне с БСП!

„Пеевски НАЗНАЧАВА Драго Стойнев в Стара Загора, заради далаверите в енергетиката! Местната организация го подкрепя и издига непрекъснато ПАК ЗАРАДИ ПАРИТЕ, които Драго им снася, но всъщност Пеевски дава! Докога, бе бесепари, ще продължават вашите мошеничества?!… Радев няма да помогне на БСП. Харизмата на Радев е непредаваема върху Вигенин“.

Разбрах, че Драго Стойнев Уестингхауса ще води листата на БСП в Стара Загора! Потрес! Страшен потрес! БСП продължават да лъжат и мотаят електората си, на който му се повръща от кандидатите, които му натрапват. Мисля да разкажа за всички пари и далавери на Стойнев с Пеевски, ДПС и прочее, както и за местните подкупи и идиотщините на БСП на местно ниво. Няма оправяне с БСП! Тия наистина са много зле. Пеевски НАЗНАЧАВА Драго Стойнев в Стара Загора, заради далаверите в енергетиката! Местната организация го подкрепя и издига непрекъснато ПАК ЗАРАДИ ПАРИТЕ, които Драго им снася, но всъщност Пеевски дава! Докога, бе бесепари, ще продължават вашите мошеничества?! Нали щяхте да се променяте при Корнелия?

Пиарските листи на БСП не могат да скрият дупките на неразумност. Искам да попитам: БСП ще качи на един самолет Вигенин и проф. Иво Христов ли, единият ще слезе в Киев при нацистите, а другият ще продължи за Москва? Кой ще прави външната политика на БСП – Вигенин или професор Иво Христов? Какво очакваме да свърши в парламента Стефчо Данаилов?! Колкото до Стара Загора, там е брожение срещу Драго Стойнев. Не го искат, не разбирате ли? Както не искат и Вигенин. САМО с ЕЛЕНА ЙОНЧЕВА и с проф. ИВО ХРИСТОВ няма да закрепите СМИСЪЛА. Обичам ги и двамата, но само с тях не става да покриете боклука.

Радев  няма да помогне на БСП. Защото харизмата на Радев е непредаваема върху Вигенин.

В БСП витае виждането, че ако не е Вигенин, контактите на партията с Брюксел ще катастрофират! Представяте ли си! Вигенин – европейският спасител на БСП! Толкова им е международния ресурс на БСП-то… Станишев беше награден за заслуги да стане шеф на ПЕС и не виждам КАКВО спечели БСП от това??? Напротив, продължи да пада надолу до момента, в който се появи Радев. И сега всички надежди са, че инерцията от Радев ще изведе БСП на челни позиции. Но мисленето не е променено. И това си личи по водачите на листи като Вигенин и Стойнев.

Вигенин се чудят откъде да го махнат и къде да го сложат, че да влезе в парламента, че никъде не го искат!! Големият политик, за който Георги Готев се включи на стената ми. Като е толкова ГОЛЯМ политик Вигенен, защо бе Готев, не го искат избирателите??? Или те са ТЪПЧОВЦИ, дето нищо не разбират. А вие у Брюксел сте най-умните и красивите. Вигенин беше истинска катастрофа като външен министър и с нищо не се отличаваше от Дани Митов.

А колко писма валяха на Позитано и обаждания от възмутени избиратели за отиването на Вигенин в Украйна, Готев дали ги е преброил.? Познавам и други заклети русофоби, които са в челните редици на БСП и дори вече заемат позиции в президентството! Чудя се КОЙ електорат ги е избирал, този на БСП или този на Реформаторите… Дойде време лъжите ви да паднат…

 Статуси от профила на Калина Андролова във Фейсбук

Калина Андролова е главен редактор  на  сп. a-specto.bg

1