След пленума въпрос: кога БСП ще стане лява партия?

 След пленума въпрос: кога БСП ще стане лява партия?

Минка Чаушева за проведения пленум на БСП, на който Корнелия Нинова поиска  и получи вот на доверие.

Минимум 10% повишение на резултата, заради коня с червен каскет!

Ах, летете ескадрони ! В устрема ви милион погледи са приковани със надежда и любов (по Смирненски) …

Иронизирам.

Другарката Корни : … Загубихме изборите и сега спокойно да видим защо. Има 7 причини. Не сме показали проевропейско поведение. Позиция за СЕТА. Позиция против санкциите на Русия. Позиция против смяната на Ирина Бокова с Кристалина Георгиева. Присъединяване към позицията на Вишеградската четворка за качеството на храните в източна Европа. Против Европа на няколко скорости. Спорът с генералния секретар на ЕНП – Антонио Лопес, изреди Нинова.

Каква позиция при Вишеградци за храните, при положение, че те са на 100% срещу зорлем налаганията от ЕС прием на емигранти ?

На другарката явно и през ум не ѝ е минало, че една от причините да не събере повече гласове, е демонстрираната близост с другарите Киро и пловдивския свинар от врачанските селá – Георги .

И друга – така и не рáчи да разясни тая тяхна прословута програма за управление.

Младият другар Крум също ѝ донесе известен пасив, а като прибавим и изречените в национален ефир лъжи около срещата ѝ с тов. Решетников,   манипулациите около уж спрените пари за образование и още две-три дреболии, на които не си струва да се спирам, вече имаме сериозно натрупване на гафове .

Лидерът на БСП на коя планета живее?!

И за да бъда кратка : БСП никога не е била лява партия, само реториката и демагогията, които ползва, са левичарски. Всичко останало е Дикенсов ка-пи-та-ли-зъм ! Но може и да стане “лява“ през следващите десетина години, когато падне под 4 %, когато лалугерите в нея усетят, че нямат далавера.

Източник: Фейсбук

1