5 причини да пазарувате онлайн в секс шоп

 5 причини да пазарувате онлайн в секс шоп

Удоволствието да пазарувате в онлайн секс шоп може да бъде по-голямо, отколкото си представяте. Тъй като пазарувате при строга конфиденциалност и получавате пратките си дискретно, буквално няма от какво да се притеснявате.

Да пазарувате онлайн в секс шоп има редица предимства. Освен че пестите време и не се притеснявате от персонала във физическите секс магазини, можете да разглеждате една и съща стока колкото дни поред искате и никой да не ви задава неудобни въпроси. Така имате възможност да направите наистина добър избор, а не да бързате и да купите това, което в крайна сметка не е точно каквото сте искали.

Ето още 5 причини да пазарувате онлайн в секс шоп:

1. Пазарувате, когато сте в палаво настроение

Едно от най-големите преимущества на пазаруването онлайн е удобството на домашната обстановка. Нищо не може да се сравни с блаженството на шопинга по пижама, докато отпивате бавно любимото си питие. Така пазарувате, защото сте в настроение, а не защото ви е останало малко свободно време и няма да имате друга възможност да посетите някой физически магазин.

Понякога добиваме смелост да сбъднем някоя своя фантазия и ако не го направим на момента, повече никога може и да не се престрашим. А не разполагаме с цялото време на света. Когато можем да сбъднем фантазиите си с един клик, няма причина да изпускаме момента.

2. Можете да зададете и най-шантавите си въпроси без никой да знае кои сте

Във всеки онлайн секс шоп има виртуален чат с консултант, който може да отговори на нашите въпроси. Така можем да питаме анонимно, без да изчервяваме пред симпатичната продавачка в някой физически секс магазин. А въпросите могат да бъдат много наистина, оосбено когато ни предстои първа покупка.

3. Можете да потърсите отзиви и видеа, докато разглеждате набелязания артикул

Ако не сте сигурни дали дадена секс играчка е това, което ви трябва, можете да прочетете отзиви в самия сайт или да изгледате някое и друго видео в YouTube. И докато събирате информация за някой артикул, няма опасност да налетите на някой познат в магазина.

Освен това, във всеки онлайн секс шоп има подробни описания, изображения и насоки, така че да добиете ясна представа за предлагания артикул. Може да сравните спокойно размерите на различните вибратори, например, да проучите функциите им, без да бързате. И ако все още не сте сигурни, да изчакате ден, два като междувременно си запазите артикула в пазарската кошница.

4. Онлайн винаги е по-изгодно

Пазаруването на секс играчки онлайн може да бъде много по-изгодно. По-лесно можете да следите за евентуалните намаления и промоции, като се абонирате за известия. Така първи ще разберете за отстъпка на артикула, за който мечтаете.

Освен това, политиката за гаранция и връщане винаги е по-добра за онлайн покупките. Така можете да върнете дефектния продукт по същия дискретен начин, по който сте го получили.

5. Можете да изберете по-лесно подарък за партньора

Ако сте харесали нещо, можете спокойно да изпратите линк на половинката си. Така ще сте сигурни, че купувате точния подарък и няма да има разочарования. А и пазаруването на секс играчки онлайн може да бъде много по-забавно в компания, нали така?

1