Брошката – ефектни модели и тенденции за 2021

 Брошката – ефектни модели и тенденции за 2021

Брошката е оригинално бижу, което непрекъснато търпи прераждане и никога не оставя безразлична всяка почитателка на красивото и модата. Ако проследим този аксесоар в неговата история, ще видим как през едни периоди се носели брошки с формата на ангел, цвете или лък. През други ще се срещнем с лудостта на модата – манията по брошки с форма на насекоми – пеперуди, калинки, бръмбари или други рядко срещани насекоми. Но в наше време този аксесоар е стилен и модерен щрих към визията на стилните и елегантни дами. Това малко бижу може да направи външния вид неустоим, затова трябва да присъства във всеки дамски моден арсенал.

На върха на популярност през 2021 са винтидж брошки, които добавят нежност, романтизъм и мистерия в изображението. Брошките в анималистичен стил с изображения на пеперуди, бръмбари или водни кончета също са модна тенденция. Има много видове брошки за всеки вкус, красиви и изтънчени. Предлагат се брошки с разнообразни форми, размери и материали. Изработени от кожа, плат, филц, пайети, дантели, студен порцелан и метал. Голямо е търсенето на дървените брошки. А изделията от кристали очароват със своята деликатна изработка, разкош и блясък. Модните тенденции ще бъдат индивидуални помощници на всяка жена, съобразно нейния стил, характер, външен вид, светоусещане.

За бизнес дамите са подходящи класически модели от благородни метали и камъни. Девойките могат да изберат брошки, които са от значение за няколко сезона наред – цветя, пеперуди, водни кончета, които винаги са от значение. Ако предпочетете брошки с кристали, нека да са фини и изтънчени, не натрупани.

По отношение на цветовете – има голямо разнообразие. Могат да бъдат черни, бели, сини, сребърни и зелени. Червеното, златното и лилавото са сред търсените цветове. Могат да бъдат и цветни.

Модните за тази година модели са камея – невероятна и деликатна, брошка пин, цвете, пеперуда, насекоми, ежедневни, шаби шик брошки, роза, птичка, колибри, корона, лисица, калинка, лале, балерина, кит и други. И всеки модел носи своето значение и послание, за което ще ви разкажем в друга статия.

1