Четири признака, че брака ви е на ръба

 Четири признака, че брака ви е на ръба

Много от нас са били на ръба в брачните си отношения по един или друг начин. Ние сме женени, но понякога се получава така, че връзката ни не е така стабилна, както преди. Това означава ли, че брака приключва? Може би не, но има много признаци, че нещата не вървят добре.

Ето защо в тази статия, ще ви запознаем с няколко признака, които водят  до затруднение във връзката ви. Блогът на intimno.info не е създаден, за да ви депресира, а да ви помогне да намерите отговорите, които водят до проблеми във вашата връзка, преди нещата да се усложнят.

1. Мислиш си за афера

Когато сте решени да предприемете стъпката за бракосъчетание с партньора, вероятно изобщо не сте се замисляли за изневяра.

Но понякога мислите и фантазиите, могат да достигнат други измерения. Започвате да се заглеждате по колега от работата, или бармана в местната кръчма. Фантазирате  страхотни моменти в тяхната компания.

Има много причини хората да искат да имат афера. Те може да бъдат от тръпката да поемат риск. Желаете да се позабавлявате, с някого близък до вашето мислене и фантазии, или просто имате нужда да се откъснете от ежедневието и съпружеските задължения.

2. Споровете

Когато, вече сте наясно, че всичко е приключило, споровете по между ви се обострят. Те са обичайни в ежедневието. Във връзка, която е в затруднение, всеки скандал или спор ще бъде по задълбочен и в повечето случай придружен с обиди, дори понякога това се превръща и в насилие. Това е прекалено за една връзка и не бива да се допуска.

3. Децата са всичко

Когато имате деца, те стават приоритет, но все пак трябва да имате време и един за друг.

Мнозина смятат, че прекалено голямо внимание се отдава на децата, и фокуса е изместен изцяло към тях. Но след, като децата пораснат и нямат нужда повече от грижите ви се оказва, че вече с партньора, не се познавате толкова добре.

Каквато и да е причината, за влошените ви взаимоотношения, ако се съсредоточите изцяло върху децата, това наистина ще бъде проблем.

4. Има липса на секс

Не обръщайте внимание, когато някой ви каже, че секса не е важен в една връзка. Той е изключително важен!

Погледнете го по този начин: ако не правите секс с партньора, вие сте просто съквартиранти. Сексът е това нещо, което разделя отношенията с партньора, от всяко друго приятелство.

Хората трябва да имат желание, да правят секс помежду си. Ако не го правят, това е знак, че има нещо нередно. 

В заключение

Ако припознаете някой от тези проблеми в брака си, тогава трябва да поговорите със съпруга / съпругата си и да се опитате да ги решите. Можете дори да говорите с ваш близък роднина или приятел, за да получите и друго мнение или съвет.

Всеки заслужава да бъде щастлив!

Източник: intimno.Info

1