Шапка Федора – с какво да я носим, как да я носим, какво е модно и актуално

 Шапка Федора – с какво да я носим, как да я носим, какво е модно и актуално

Това са най-популярните въпроси, които занимават последователките на модата тази година. За да се създаде стилен външен вид с този аксесоар е необходим отличен вкус.

Създаването на външен вид с тази елегантна шапка е истинска наслада. Днес момичето е прекрасно творение, а утре – бизнес дама. Всичко това може да стане благодарение на шапката, която фино помага да се подчертае всеки елемент от визията.

Шапката Федора може да бъде използвана през всеки сезон, защото съвременните дизайнери предлагат разнообразни нови модни варианти.Изхождайки от първоначалното им предназначение за мъже, класическите дамски костюми са най-добрият спътник за стилен тоалет. Шапка с тъмни панталони, лека блуза и грациозни токчета са много популярни сред стилистите. Както и изискана рокля. За да не изглежда визията твърде делово и скучно, може да разнообразите микса от цветове, включитлно и на обувките.На другия полюс са дънки, шорти и всякакви панталони.

Не е достатъчно да изберете шапки за дрехите. Въпросът е да ги носите правилно. Ако леко придръпнете шапката настрани – ще получите флиртуващ поглед. Ако я придърпате напред – загадъчен и закачлив.

Въпреки че Федора е универсална, това не означава , че всеки модел е подходящ за вас. Стиловете се различават по ширината на полетата, формата и височината на бомбето. Добре подбраната шапка ще служи не само като стилен аксесоар, но и в известна степен като коректор на външния ви вид.

Например, сив модел, комбиниран със синя дънкова риза, бели панталони , тесни или със свободна кройка, късо кожено яке, кафява чанта и черни боти на висок ток.

Или пък Федора в сиво, украсена с черна пандела, е в хармония с бяла блуза, тесен черен панталон, сиво палто до средата на бедрото и черни ботуши с нисък ток.

Шапка в бургундско, украсена с люлякова лента ще изглежда страхотно с обемно бяло палто над коленете и черни боти на нисък ток.

Рокли с всякакви кройки ще изглеждат прекрасно, допълнени с очарователна шапка. Федора може да бъде изпробвана с панталони от всякакъв модел и стил. Всичко зависи от фантазията и случая. Бялата блуза с дълъг ръкав се счита за печеливша опция. А пуловери в комбинация с шапка изглеждат особено екстравагантно.

1