Кога е Черен петък 2021 и как да се възползвате от онлайн отстъпките на този ден?

 Кога е Черен петък 2021 и как да се възползвате от онлайн отстъпките на този ден?

Наближава най -важният ден на онлайн магазините! Черният петък 2021 е точно зад ъгъла и в Mejdu-redovete.com искаме да се възползвате от всички отстъпки, които магазините ще имат за вас. Всяка година се празнува „черен петък“; черен петък; ден, когато магазините по света имат еднократни отстъпки до 80% за всички категории продукти. Това е идеалното време на годината да пазарувате за Коледа и да намерите това, което сте искали през цялата година и което все още не можете да купите онлайн.

Освен това в понеделник след Черен петък, тоест на 29 ноември, се празнува Кибер понеделник, ден на отстъпки, фокусиран специално върху технологиите.

Защо Черният петък 2021 ще бъде различен?

Поради пандемията ,Черният петък 2021 ще бъде различен от другите години. Въпреки че няма задължителна регулация, се очаква да има някои ограничения за мобилност и капацитет във физическите магазини, за да се избегнат тълпи, които излагат на риск здравето на потребителите.

Ето защо се очаква тази година повечето магазини и марки да изберат онлайн отстъпки, както и удължаване на датите за отстъпки, за да гарантират, че потребителите получават продуктите и услугите, които искат.

Освен това се очаква отстъпките да бъдат по-ниски. Въпреки че в предишните издания се наблюдаваха намаления до 60% или 70%, през 2020 г. те бяха 20% или 30%, така че се очаква и през 2021 г. тази тенденция да продължи. Само големите вериги предлагат отстъпки от 40% до 60%.

Какви продукти трябва да закупите по време на Черния петък?

пазаруване-черен петък

Повечето магазини и марки предлагат отстъпки за всичките си продукти по време на Черен петък, така че е обичайно да намерите добри оферти на:

Дрехи и обувки

Електроника

Играчки

Продукти за здраве и красота

Пътувания

Мебели

Автомобилна секция

Съвети за най-добрите покупки на Черен петък 2021 г

За да направите най -добрите покупки по време на Черния петък, е важно да вземете предвид някои фактори, особено предвид факта, че тази година повечето от офертите ще се предлагат онлайн, тоест онлайн отстъпки.

Съвети за физически и онлайн покупки

Направете списък с артикулите, от които наистина се нуждаете преди Черния петък.

Задайте бюджет за покупките си по време на Черен петък.

Направете списък с марките, които ви интересуват, и датите на отстъпки за продукти, тъй като понякога промоциите варират в зависимост от деня.

Сравнете различни цени и оферти в различни магазини и марки, за да изберете най-удобния.

Прегледайте условията и гаранциите на продуктите, преди да ги закупите.

Прегледайте промоциите, предимствата и недостатъците на различните кредитни карти, преди да ги използвате за закупуване на продукти или услуги.

Ако отидете във физическия магазин, възползвайте се от часовете с по-малък приток на клиенти и спазвайте мерките за здраве и безопасност.

Съвети за онлайн пазаруване

онлайн пазаруване

Купувайте от известни и реномирани сайтове, за да избегнете измами.

Не споделяйте личните си данни с други хора или на уебсайтове с малко доверие.

Прегледайте движенията на вашата кредитна карта преди и след извършване на покупка, за да се уверите, че транзакцията е била правилна.

Използвайте защитена интернет връзка, тоест не използвайте обществени мрежи.

Актуализирайте оборудването си и го защитете, преди да правите покупки, тъй като ако то се провали или непрекъснато се актуализира, това може да създаде проблем при покупка.

Използвайте услуги за сигурни транзакции, като Pay-Pal, Safety Pay, Amazon Payments и Google Checkout, наложен платеж ,за да избегнете измами.

1