Превърнали се BTV в технология на манипулацията

 Превърнали се BTV в технология на манипулацията

Коментар на Явор Божанков във фейсбук, народен представител от 44-то народно събрание, след участието си в предаването „120 минути“ в интервю с Мария Цънцарова.

Сядам пред Цънцарова в бТВ. Цялото предаване – бой по парламента. Не че 44 НС не е за бой. Но опонентът ми от ГЕРБ „случайно“ не е народен представител.

Цънцарова обявява, че половин мандат не съм бил на работа. Възразих, че съм един от най-активните народни представители в целия парламент. Данните се оказаха фалшиви.

Обявиха и че Весела Лечева е отсъствала над 334 пъти и я наредиха до Пеевски по отсъствия. А Лечева е известна, като изключително отговорна. И нейната справка се оказа менте. „Случаен“ удар по първия и втория от БСП във Велико Търново.

БТВ разгласи неверни данни. Така им ги дали услужливо от НС. Обяснението на администрацията на Караянчева: технически проблем при подмяна на сървърите.

Днес изчетоха истинските данни. И какво от това? Щетата е налице.

бТВ не са виновни. НС не са виновни. Сървърът е виновен. Като всичко в България. Дали ще е кабел, шахта или клошар – принципът е един и същ.

Живеем в лъжа и безотговорност.

документ
1