Видовете рокли, които задължително трябва да имате в гардероба си

 Видовете рокли, които задължително трябва да имате в гардероба си

Дори момичетата, които обичат дънките, биха могли да потвърдят, че роклите са задължителни. Но не е толкова лесно да се ориентираш в изобилието от стилове и цветове, има възможност да си купиш нещо, което по-късно няма да облечеш, и да оприличиш гардероба си на склад с дрехи. За да предотвратим това, сме избрали няколко рокли, които трябва да имате в гардероба си, само защото са толкова готини! Разгледайте и актуални модели от Gang.

Има такова нещо като основен гардероб или задължителен списък от неща, които всяка жена трябва да има. Но освен стандартния комплект дрехи, има модели, без които повечето прекрасни дами не могат – това са рокли.

Малка черна рокля

Може би най-легендарната от всички рокли. Той е универсален, има много вариации, които ще позволят на всяка жена да избере тази, която й подхожда на 100%.

Червена рокля

За разлика от черната, червената рокля носи на света посланието „Погледни ме!“, А герой като „жената в червено“ вече е заобиколен от някакъв атрактивен ореол. Може би всяка жена трябва да изпита магията на червената рокля.

Дълга рокля

Смята се, че дългите рокли изглеждат добре само на високи момичета. Всъщност те подхождат на всички: за ниски момичета препоръчват макси рокли с градиентна дължина или цепка. И на фигура плюс размер, рокли с права кройка с забележима талия ще изглеждат добре.

Туника

Рокля тип риза е измислена от Коко Шанел, преобразявайки обикновена мъжка риза. Тези рокли могат да се носят на разходки или на гости, или да се носят в офиса, ако дрес кодът ви не е твърде строг. И също така такава рокля е интересно съчетана с дънки.

Бяла дантелена рокля

От древни времена дантелата се е смятала за луксозен плат, преди да се носи само от аристократи. Облекло от него прави жената благородна и изтънчена. Тези рокли са чудесни за срещи и разходки. Най-добре се съчетава с кафяви и черни аксесоари.

Рокли за ежедневно носене

В гардероба на жената трябва да има поне една строга „офис“ рокля. По-добре е да е модел със средна дължина в тъмно синьо, бордо или черно. Добър вариант за бизнес срещи е роклята с качулка. Той е доста консервативен, но в същото време женствен и елегантен. В такова облекло можете да отидете на работа и като добавите ярки декорации да отидете на вечерно гала събитие в него.

Коктейлна рокля

Ако събитието, което ще започнете, започва следобед, не се колебайте да облечете коктейлна рокля. Тя е по-удобна от вечерна рокля до пода, по-демократична е, не ограничава движението и затова е незаменима за посещение на клуб или дискотека.

Дълга вечерна рокля

Най-вероятно такава рокля няма да ви бъде полезна често, но едно копие трябва да се пази поне в резерв. Формално вечерното време се счита за по-подходящо за такива рокли – след 19 часа те се носят на специални събития, сватби, важни приеми.

Също така има модели, които могат уверено да се носят както в офиса, така и на парти. Основните им отличителни черти са: ръкави, затворени рамене и дължина до коляното. Залагайки на такова нещо, по-добре е да изберете пастелни цветове – те могат лесно да бъдат превърнати от всекидневен гардероб във вечерен тоалет. Струва си да добавите ярки обувки, чанта и закачливи бижута, по-ярко червило – и вече сте готови за вечерно излизане.

Не забравяйте за ежедневните дрехи. За разходка или бързо пътуване до магазина, рокля с риза е идеална. Той е универсален, има различни дължини. Може да се носи самостоятелно или в комбинация с тънки дънки или клинове. Рокли – ризи се правят от различни материи, има по-плътни варианти за пролет-есен, и леки за горещо лятно време.

Ако имате нужда от вдъхновение вижте как да носим рокля по интересни начини, за да изразите своя неповторим стил и да изглеждате винаги елегантни.

Може да прочетете още: Как да предпазите реколтата си от градушки?

1