Какви мъжки парфюми привличат жените?

 Какви мъжки парфюми привличат жените?

Гардеробът на мъжа може да се състои от скъпи костюми, шикозни часовници, висококачествени ръчно изработени обувки, но … Ако мъжът ухае едновременно на некачествен парфюм, той не се нуждае от този гардероб, няма жена с нормално обоняние, няма да гледа в негова посока. Познавайки някои от тайните на съставния парфюм, можете да изберете най-секси мъжките парфюми, които привличат жените. И затова дори не е нужно да сте специалисти и да разбирате от  мъжка парфюмерия. В следващите редове ще ви издадем кои аромати привличат жените.

Мненията на експертите при избора на парфюм за мъже често се различават в много отношения, но те са сходни в едно нещо: ароматът на парфюм трябва да бъде хармонично съчетан с естествената миризма на тялото и да радва самия мъж.

Отдавна отминаха дните, когато мъжете имаха избор само от няколко одеколона. За щастие днес няма проблем да си купите качествен мъжки парфюм, а в онлайн магазина на Венера Козметикс ще откриете голямо разнообразие и отлични цени.

Когато избирате парфюм обаче се появява един важен въпрос: “Какъв парфюм харесват момичетата’”. Тази статия ще ви помогне да направите избор в огромния свят на селективната и нишова парфюмерия . В него сме събрали мнения и отзиви на момичета за мъжки аромати.Аромати, които привличат жените

Най-сексият мъжки парфюм, който привлича жените, е този, който прави мъжа самоуверен и жените го свързват със смелост, мъжественост и решителност. Традиционно това са ароматите на тютюн, кожа, алкохол, цитрусови плодове, сладкиши.

Тютюн

Миризмата на тютюн ще предизвика асоциации с Дивия Запад, уестърните и смелите секси мъже, създавайки образа на брутален мачо, каубой. Тютюневите нотки присъстват в почти всички мъжки аромати, под формата на топли нюанси на дървесна основа.

Кожа

Миризмата на скъпа кожа ще накара една жена да се чувства комфортно до мъж в стилна и мощна кола. Кожните аромати в парфюмерията се открояват в отделен клас. Ароматите от това семейство  често се съчетават с тютюневи нотки.

Алкохол

Ароматът на дълготраен алкохол ще изтръгне от паметта на уважавани влиятелни мъже от затворени елитни клубове. Алкохолните нотки са много популярни в парфюмерийната индустрия. Производителите имитират миризмата на абсент, скъп коняк, леко шампанско.

Цитрусови

Ароматът на цитруси и морски бриз ще донесе мечти за бели плажове и сини лагуни на необитаеми острови. Цитрусовите аромати се базират на портокали, грейпфрути, бергамот. Това са свежи, леки, ободряващи отварящи нотки на парфюми.

Сладост

Миризмата на сладкиши с ванилия, канела, бадеми ще създаде топъл домашен уют, за който жените мечтаят. Парфюм, базиран на миризмата на сладкиши, вкусен, съблазнителен и привлекателен. Те се използват в гурме ароматни композиции.

Е, вече знаете кои аромати ще накарат жените да се обръщат след вас и да ви удостоят със своето внимание. Използвайте тази информация за да откриете най-подходящия парфюм, който ще подхожда на вашия личен стил.

Не съборазвайте избора си на ухание само с тенденциите или с предпочитанията на дамите, а наистина открийте дизайнерски аромат, който ви дава допълнителна увереност и който самите вие наистина харесвате. Това ще се отрази положително на вашето самочувствие, без да правите каквито и да било други промени.

А повече от стилните ухания, жените харесват самоуверените мъже, които знаят какво искат и не се страхуват да изразяват своето неподражаемо Аз.

Може да ви хареса: Диван или канапе – кое да изберем?

1