Президента Румен Радев днес доуби правителството!

 Президента Румен Радев днес доуби правителството!

С думите обръщайки се към всички медии. Аз съм обективен коректив на това което, се случва в Държавата! Днес излезе съкрушителна оценка на Комитета за Външна политика на САЩ за България! Вие запознаели сте с нея? Питайки медиите. Ами както, отговорни медии аз се надявам че вие тази оценка и перспектива за нашите двустранни отношения да я направите обществено достояние?!

Защото тя настина е съкрушителна!!! И: Тя отразява всички неща за които, говоря от началото на мандата и заради което, хората протестират! Касаещи и Корупцията в България и Върховенството, на Закона! За душевната свобода на медиите! Политизирана та съдебна система! И: Ако не се вслушат в моите послания които, последно дадох в много ясен вид на 1 февруари когато ,с г-жа Йотова обявихме че ще се кандидатираме за нов мандат.

То тогава поне да се вслуша в стратегическият си партньор! Благодаря!! Президента днес каза не само, че не говори измислици ами и думите му са подкрепени от най големите и силни страни в света! Тоест корупцията и комуникацията на правителството, е дошла до гуша дори и на партньорите на Борисовото Правителство! Време е и медиите и цяла България да тропнат и да кажат категорично, стоп на Корупцията и Диктатурата! На 04.04.2021 г. Тази корупция и порочно Управление трябва да са в историята!

Stoqn Dimitrov, facebook

1