В ЗНАК НА СОЛИДАРНОСТ С ТУРСКАТА АРМИЯ И СЮЛЕЙМАН ПАША, БОРИСОВ НЯМА ДА СЕ КАЧИ НА ШИПКА

 В ЗНАК НА СОЛИДАРНОСТ С ТУРСКАТА АРМИЯ И СЮЛЕЙМАН ПАША, БОРИСОВ НЯМА ДА СЕ КАЧИ НА ШИПКА

За поредна година Мисир-предателят Бойко Борисов отказва да се качи на Шипка и да отбележи националният празник на България – Освобожданието ни от турско робство. Без съмнение, същият се чувства съпричастен към мъката на султан Ердоган на този ден, че Сюлейман паша и османската орда не е успяла да превземе върха. Бранен, както разбираме, от завоеватели и русофили, на които тогавашния Путин е платил да се опълчат срещу законната турска власт. Още по-голямо отвращение в Борисов и шайка буди Самарското знаме, което те, разбираемо поради липсата на елементарни знания от училища, наричат руско. Всъщност знамето, под което купените от руснаците опълченци са се били срещу законните османски войници, да спомена версията на гербавите.

Извън сарказма, поведението на Борисов е срамно, недостойно и неподобаващо за българин. Там, на Шипка, отбелязваме Освобождението ни след пет века турско робство, почитаме паметта на над 200 000 руснаци и 55 000 българи са загинали в Руско-турската война за Освобождението на България! ГЕРБ отричат тези жертви, отричат Освобождението. Защото са верни на други господари. Да напомня ли, че точно САЩ и Великобритания снабдяват Османската империя със съвременно оръжие за войната? Днешните господари на Борисов!

Борисов се прегръща с Ердоган. Турски инвеститори навлизат в държавата ни, като често в техните нови заводи българи не се допускат. Борисов отрича Освобождението и националните ни герои! Борисов е национален предател!

Затова призовавам всеки, който се чувства българин, да почетем заеднно паметта на дедите си и жертвите на Русия във войната за Освобождението на България от турско робство! Да отбележим свободата си и да си спомним, че за свободата се воюва. В сряда, на Трети март, ние сме Шипка!

Да живее България! На Трети март – на ШИПКА!

Елена Гунчева, Facebook

1